Iskolanyitogató programok - 2023.


IGAZGATÓI TÁJÉKOZTATÓ - 2023. február 27. 17.00 óra

2023. február 27-én (hétfőn) 17 órakor igazgatói tájékoztatót szervezünk a leendő első osztályos diákok szüleinek. A program keretében az iskola igazgatója megismerteti az érdeklődőket az intézmény jellemzőivel, bemutatja nekik az iskola szakmai programját. Ezen kívül a Nyílt nap és az Iskolacsipegető programok kapcsán is ekkor kaphatnak bővebb információt.

A programot személyes jelenléttel tervezzük, amennyiben valamilyen oknál fogva erre nem lesz lehetőség, online formában szervezzük meg.


NYÍLT NAPOK - 2023. március 7-8.

A nyílt napok keretében március 7-én és 8-án lesz lehetősége a szülőknek órákat látogatni a leendő elsős tanítók osztályaiban. Amennyiben valamilyen oknál fogva nem lesz lehetőség a személyes látogatásra, a tavalyihoz hasonlóan videós órarészleteket teszünk közzé.


ISKOLACSIPEGETŐ - 2023. március 10.

Az Iskolacsipegető program keretében a résztvevő gyerekek belekóstolhatnak az iskolai életbe, játékos foglalkozásokon vehetnek részt, melyeket forgószínpad-szerűen szervezünk meg. Egy-egy állomáson a leendő elsős tanítókkal is találkoznak a gyerekek.