Diákegészségügy

Iskolaorvos: Dr Fekete Olga

Rendelési idő:

  • kedd: 9.00-12.00
  • csütörtök: 9.00-12.00

Az iskolaorvos feladata a kötelező iskolai vizsgálatok elvégzése, oltások beadása, tanácsadás a szülőknek, illetve a tanulók napközben jelentkező betegségének, sérülésének vizsgálata (mulasztás miatti igazolás adása nem). A doktornőt emailben a feketeolga125@gmail.com címen érhetik el.

A megadott rendelési időben az iskolorvos az iskola központi számán érhető el: 30/262-9493/37 mellék, személyes megkeresés igénye esetén kérjük egyeztessenek időpontot!

Védőnő: Fodorné Ritzl Katalin

Rendelési idő:

  • hétfő: 8.00-14.00
  • kedd: 8.00-14.00
  • szerda: 8.00-14.00
  • csütörtök: 8.00-14.00

A megadott rendelési időben a védőnő az iskola központi számán érhető el: 30/262-9493/37 mellék, személyes megkeresés igénye esetén kérjük egyeztessenek időpontot!

Iskolafogászat: Dr Kárász Anikó

Előzetes időpontegyeztetés szükséges!

Tel.: 27/351-907

Iskolapszichológus: Lányi Judit

Kedves szülők és diákok!
Lányi Judit vagyok, a Szent István Általános Iskola iskolapszichológusa. Tanulmányaimat a Károli Gáspár Református Egyetemen, illetve az Eötvös Lóránd Tudományegyetemen végeztem, tanácsadás és iskolapszichológia szakirányon. Az évek során mediátor, coaching pszichológus és családterapeuta végzettséget is szereztem, integratív gyermekterápiás képzésem jelenleg is folyamatban van.
Harmadik éve dolgozom ebben az intézményben, jelenleg félállásban tevékenykedem, hétfőn és csütörtökön vagyok az iskolában.
A diák, a szülő és a pedagógus is fordulhat hozzám segítségért. A tanácsadási folyamat lehet egy alkalmas, vagy több alkalmas, rendszeres is (iskolai keretek között maximum 6-10 alkalommal tudok foglalkozni egy-egy tanulóval). A tanácsadási folyamat minden esetben szülőkonzultációval indul, és előfeltétele, hogy a szülő/gondviselő aláírja a beleegyező nyomtatványt.
A tanulókkal nem csak egyénileg, hanem csoportos formában is foglalkozom. Kiscsoportos formában lehetőségük van a tanulóknak önismeretük fejlesztésére, kommunikációs készségeik javítására. Osztályfőnöki felkérésre szívesen tartok szülői értekezletet, megbeszélést különböző témákból (pl. bullying, továbbtanulás).
Bármilyen kérdés esetén a judit.lanyi@gmail.com emailcímen vagyok legkönnyebben elérhető, vagy az iskola titkárságán tudnak üzenetet hagyni.

Iskolai szociális munkás: Meszlényi Zsuzsa

Az iskolai szociális munkás hétfőn 9.00-11.00 óráig tartózkodik iskolánkban.

Tel.: 27/547-770