Beiratkozási hírek


Beiratkozási hirdetmény - 2024.

A Dunakeszi Tankerületi Központ beiratkozási hirdetménye a következő linkre kattintva megtekinthető.

Letöltés


Kréta beiratkozási felület

2024. március 27-én (szerdán) nyílik meg a Krétában a beiratkozás szülői felülete (BÁI), melyben előre megküldhetik gyermekük adatait. Kérjük, hogy éljenek ezzel a lehetőséggel, mert ezáltal jelentősen könnyebbé és gyorsabbá válik az ügyintézés.

A felület szülői tájékoztatója a következő linkre kattintva érhető el:

BÁI szülői tájékoztató

Néhány kiegészítés a központi tájékoztatóhoz:
- 7. pont: Az etika/hit és erkölcstan nyilatkozatot nem kell a rendszerből kinyomtatni, a nyomtatvány csomagban találhatót kérjük kitölteni.
- 8. pont: Iskolai távozás módját nem kérjük.
- 9. pont: Étkezés igénylését nem kérjük.
- 12. pont: Feltölthető a személyi igazolvány és a lakcímkártya képe.
- A  Krétából semmilyen dokumentumot nem kell kinyomtatva elhozni a személyes beiratkozásra!


Személyes beiratkozás

A személyes beiratkozás napjai: 2024. április 18-19. (csütörtök-péntek), 8.00-17.00 óra között. A szülők csak egy általános iskolába (vagy a körzetes, vagy a választott) nyújthatják be gyermekük jelentkezését. A beiratkozás során be kell mutatni a személyes dokumentumokat (személyi igazolvány, lakcímkártya, TAJ kártya) illetve le kell adni a nyilatkozatokat (szülői felügyeleti jog, etika/hit- és erkölcstan, iskolai kérdőív).

A beiratkozási nyomtatványok előzetes kitöltése gyorsítja a beiratkozás folyamatát, csökkenti a várakozási időt. A dokumentumok papír alapon is elérhetőek az iskola portáján azok számára, akik esetleg nem tudnak otthon nyomtatni. A nyomtatványok a következő linkre kattintva letölthetők.

Nyomtatvány