Iskolanyitogató programok 2021/2022. tanév

Igazgatói tájékoztató - 2022. február 21. 17.00 óra

2021. február 21-én (hétfőn) 17 órakor igazgatói tájékoztatót szervezünk a leendő első osztályos diákok szüleinek. A program keretében az iskola igazgatója megismerteti az érdeklődőket az intézmény jellemzőivel, bemutatja nekik az iskola szakmai programját, valamint egy kötetlen séta keretében végigkalauzolja őket az iskola legfontosabb helyszínein.
Amennyiben nem lesz lehetőség a személyes találkozásra, a programot a tavalyihoz hasonlóan online szervezzük meg.

Nyílt napok a leendő elsősök szüleinek - 2022. március 1-2. 8.00 óra

2021. március 1-2-én (kedden és szerdán) várjuk nyílt napjainkon a leendő első osztályos gyerekek szüleit. A program során bepillanthatnak az iskola mindennapi életébe, személyes benyomásokat szerezhetnek a tanítók szakmai munkájáról, valamint megismerkedhetnek az általuk használt tankönyvekkel és oktatási eszközökkel.
Amennyiben nem lesz lehetőség a személyes találkozásra, a tavalyihoz hasonlóan előre elkészített videós órarészletet tekinthetnek meg a honlapon.

Iskolacsipegető - 2022. március 4. 16.00 óra

2021. március 4-én (pénteken) 16.00 órai kezdettel szervezzük meg a leendő első osztályos tanulóinknak szervezett játékos formájú ismerkedő foglalkozásainkat. A több helyszínen, forgószínpad-szerűen megrendezett programon a leendő kisdiákok kézműves foglalkozáson, angol nyelvű játékokon, mozgásos, valamint interaktív táblás foglalkozáson vehetnek részt.
Amennyiben nem lesz lehetőség a személyes találkozásra, a program elmarad.